Om Oss

Vårt opphav

"Vi har erfaring på de fleste rettsområder, og yter derfor en særegen og helhetlig rådgivning."

advokat Javeed H. Shah
Advokat Shah ble ferdigutdannet våren 2009 fra universitet i Oslo. Etter endt utdanning jobbet han en periode i Utlendingsdirektoratet før han i 2011 begynte som advokatfullmektig. Etter at han fikk advokatbevilling i 2013 har han vært partner og eier av advokatfirmaet Shah AS.

Advokatfirmaet Shah ble etablert i 2016 av advokat Javeed H. Shah. Med tiden har vi utarbeidet et godt grunnlag for å tilby helhetlige juridiske løsninger for våre klienter.

Firmaet bistår klienter i hele Norge. Vi har også god kjennskap til forvaltningsdomstolen i Danmark. I tillegg har vi prosedert for tingretten og hovsretten i Sverige med gode resultater.

Advokat Shah har prosedert i omfattende straffe og sivilsaker. For å lese mer om de sakene som har fått mediedekning trykk på følgende link!

Hvorfor velge oss?

Advokatfirmaet Shah er et løsningsorientert advokatkontor som tilbyr en helhetlig og profesjonell advokattjeneste. Vi mener at det er viktig at klienten får riktig rådgivning på riktig tidspunkt og er derfor svært opptatt av tilgjengelighet og planlegging.
Bred erfaring
Profesjonell
Nøyaktig og punktlig
Client Consultations
0 +
Successful Cases
0 %
Money Recovered
0 K
Cases Won
0
Attorneys
0 +