• Nyheter

Advokatfirmaet Shah

14 hours 10 minutes ago

Advokatfirmaet Shah

2 weeks 2 days ago

Vi ønsker alle en riktig god 17 mai 🇧🇻

Advokatfirmaet Shah

2 weeks 3 days ago

Advokat: Bildet er langt mer komplisert
Mannen ble i desember i fjor pågrepet på Svinesund mens han forsøkte å komme seg inn i Norge. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) ble straks varslet om pågripelsen.

Advokat Javeed Shah representerer den russiske statsborgeren. Han sier at 22-åringen kom til Norge fordi han trenger beskyttelse.

Han sier at hans klient bestrider enhver involvering i terroraktiviteter i Oslo eller andre steder.

– Min klient bestrider på det sterkeste at han noen gang har hatt forsett om terror i Norge, eller at han har planlagt terror i Norge sammen med Bhatti eller noen andre, sier Shah.

Han påpeker også at hans klient ville ha blitt siktet mens han var i Norge dersom det hadde vært noen realitet i dette.

– Om påstanden om kontakt mellom min klient og Bhatti, ønsker han kun å påpeke at bildet er langt mer komplisert enn den historien dere her presenterer.

Advokatfirmaet Shah

1 month 1 week ago

Det er store mangler i ungdomsoppfølgning fra friomsorg/kriminalomsorg. Ungdommene får ikke hjelp til å ta tak i sine problemer, og blir ikke fulgt nok opp underveis. Det tar altfor lang tid før straffen starter opp, og også å følge opp brudd på straffegjennomføringen.

Advokatfirmaet Shah

2 months 3 days ago

Advokatfirmaet Shah

2 months 5 days ago

Første dag av rettssaken erklærte en 27 år gammel mann fra Vestlandet seg skyldig i å ha avfyrt skuddene, og bekreftet at det er ham man kan se på videoen.

Vestlendingen startet sin forklaring med å henvende seg til de pårørende i salen, og beklage overfor det som skjedde.

– Dette skulle aldri skjedd, og det var ikke planen, sa han.

Advokatfirmaet Shah

2 months 1 week ago

Forsvareren til 27-åringen, Javeed Shah, sier til NRK at han synes mannen svarte godt for seg på spørsmålene.

– Slik jeg har lært å kjenne han, så tror jeg ikke det finnes noen sjel her i verden som kan true han til å prate. (Utenom advokaten hans)

Advokatfirmaet Shah

2 months 1 week ago

#forsvarer #advokatshah #advokatlivet

Advokatfirmaet Shah

2 months 1 week ago

@Vestfold tingrett

Advokatfirmaet Shah

2 months 1 week ago

Kilen-drapet

Advokatfirmaet Shah

2 months 1 week ago

Da er saken om kilen-drapet i gang #advokatshah #forsvarer #advshah

Advokatfirmaet Shah

2 months 3 weeks ago

Den russiske borgeren representeres av den profilerte advokaten Javeed H. Shah som har vært i en rekke store straffesaker de siste årene.

– Det rapporteres fra uavhengige kilder om at Kroatia nekter asylsøkere tilgang til asylsystemet. Russiske søkere fra Nord-Kaukasus er spesielt utsatte i Kroatia og flere av dem skal ha blitt sendt tilbake til Russland fra Kroatia. Det siste jeg har hørt fra min klient er at han har fått beskjed om at han kommer til å bli sendt videre til Russland eller et annet land, sier Shah til Nettavisen.

#forsvarer #advokat #advshah #bruddpåmenneskerettigheter

Jeg fikk rett allerede på onsdag. Politifolkene som hadde transportoppdrag bekreftet mine bekymringer om Kroatia

Advokatfirmaet Shah

2 months 3 weeks ago

Tirsdag morgen ble 23-åringen imidlertid utvist fra Norge til Kroatia.

– Etter så mange år i advokatbransjen er jeg først og fremst overrasket over at UNE og PU sender han ut med slik hastverk. Det minste man kunne forvente av staten var at de ville latt retten ta stilling til spørsmålet om han ville få en rettferdig behandling i Kroatia, sier Shah til VG og fortsetter:

– Dersom staten ved UDI og UNE er så sikre i sin vurdering så tenker jeg at de ikke burde ha hatt noe å bekymre seg for når jeg fremmet en begjæring om midlertidig forføyning for å stoppe returen.

Advokatfirmaet Shah

3 months 1 day ago

Enstemmig frifunnet av ting- og lagmannsrett.

Forsvarer advokat Javeed Shah.

Vi gratulerer klient.

Advokatfirmaet Shah

3 months 2 weeks ago

Vil du vite hva som skjer når en domfelt må på soning i Åna fengsel? Få et innblikk i videoen nedenfor.

Advokatfirmaet Shah

3 months 3 weeks ago

22-åringen representeres av advokat Javeed Shah. Han har hatt en rekke store straffesaker og argumenterte heftig for at russeren skulle løslates, noe Oslo tingrett ga ham medhold i.

www.nettavisen.no/nyheter/bombedomt-russer-vil-bli-i-norge-hevder-han-ble-kvalt-og-utsatt-for-elektrisk-tortur/s/5-95-907732

Advokatfirmaet Shah

3 months 3 weeks ago

22-åringen representeres av advokat Javeed Shah. Han har hatt en rekke store straffesaker og argumenterte heftig for at russeren skulle løslates, noe Oslo tingrett ga ham medhold i.

Heftig beskrivelse Nettavisen 🥸

Advokatfirmaet Shah

3 months 4 weeks ago

Advokat Shah forsvarer. #forsvarer

Advokatfirmaet Shah

5 months 1 day ago

Takk for deres tillit i 2022 Til klienter og samarbeidspartnere, familie og venner. Håper dere har hatt en fin jul og at dere er klare til å ta i mot 2023 med åpne armer. Vi har lagt bak oss enda en hektisk og spennende år og vi gleder oss til å ta fatt i nye og gamle saker over nytt år. Vi har hatt stor vekst de siste årene og gleder oss til å vokse enda mer i 2023. 2022 har bydd på mye spennde, men den tøffeste saken må fortsatt være ettervirkningene av Flå ulykken: www.dagbladet.no/nyheter/tilbake-pa-veien/76991414 Måtte de etterlatte få krefter til å komme seg videre i livet. Ameen Resten av året har det gått i vold, ran, terror, drap, flukt, undercover, infiltering, bokutgivelse, tortur i Russland, spionasje, vektere som uriktig blir tiltalt m.m. Vi er utrolig heldige som har en slik spennende hverdag. Dette er takket være deres tillitt og det er vi svært takknemlig for. Dere kan lese mer om noen av sakene her; advshah.no/nyheter/ Det ble også flere jobbreiser til utlandet i år, men den mest spennende reisen var til Pakistan - hvor vi ble godt kjent med de mange utfordringene i rettssystemet i Pakistan. Måtte Pakistan få et velfungerende rettssystem og rettferdighet. Vi håper 2023 vil bringe alle dere gode nyheter. Kjære livet: Vi er slettes ikke bitter for det som gikk galt i 2022 Det legger vi bak oss når rakettene farger skyene, men vi håper du vil vil gi oss det gode du har å tilby... Kjære livet;

Advokatfirmaet Shah

5 months 6 days ago

Fra i. januar 2023 heves inntektsgrensene for å få innvilget fri rettshjelp til 350.000 kroner for enslige og til 540.000 kroner for par.

I dag er grensen for enslige 320.000 kroner, og 490.000 kroner for ektefeller og samboere.

Formuesgrensen økes fra 100.000 kroner til 150.000 kroner for både enslige og ektefeller eller par.

Det er gledelig at flere kan få fri rettshjelp. Ta kontakt på 90 90 94 94 eller post@advshah.no for en gratis vurdering av din sak.

Advokatfirmaet Shah

5 months 1 week ago

Ganske betenkelig hvordan media forsøker å fremstille sin versjon.

Advokatfirmaet Shah is at .

5 months 2 weeks ago

#frifinnelse #advokatshah #brajobbav @andreanisha #diggmedhelg

Advokatfirmaet Shah

5 months 3 weeks ago

Et meget viktig og alvorlig tema VG tar opp. Håper debatten ikke forsvinner uten en skikkelig debatt.

Vi som forsvarer møter ofte mennesker i krise og da er det viktig at vi også kartlegger deres psykiske helse. Som denne artikkelen viser så finnes det klare tegn til at diise personene slet. Tiltross for det ble det ikke reddet.

Et selvmord er et for mye

Advokatfirmaet Shah

6 months 1 week ago

Advokat Javeed H. Shah bistår en av de siktede i saken. Saken er forhåndsberammet mars - juni 2023.

Advokatfirmaet Shah

6 months 3 weeks ago

Norges Høyesterett

Advokatfirmaet Shah

6 months 4 weeks ago

Det 23-åringen ikke visste var at den portugisisk-talende mannen ikke var kriminell, men en politiagent som hadde ett mål for øye: Å skaffe informasjon om drapet på Bård Lanes.

Allerede dagen etter at 23-åringen ble introdusert for agenten, møttes de igjen. Under dette møtet ble han påstandert to øl og to drinker av typen gin og tonic, ifølge TV 2s opplysninger.

Vårt kontor forsvarer en av de siktede!

Advokatfirmaet Shah

7 months 2 days ago

𝗡𝘆𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗹𝗲𝗿 𝗳𝗼𝗿 𝘀𝗮𝗺𝘁𝘆𝗸𝗸𝗲 (𝗳𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗸𝘁) 𝗳𝗼𝗿 𝗽𝗮𝘀𝘀 𝗼𝗴 𝗜𝗗-𝗸𝗼𝗿𝘁 𝘁𝗶𝗹 𝗯𝗮𝗿𝗻 𝗼𝗴 𝘂𝗻𝗴𝗲 𝗳𝗿𝗮 𝟭. 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿

Endringene betyr at du ikke lenger skal ha med et fullmaktsskjema på papir fra den andre foresatte. Begge foresatte må 𝗳𝗿𝗮 𝟭. 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 møte opp personlig ved et pass- eller ID-kontor for å gi samtykke.

📍 Samtykke skjer ved fysisk oppmøte innenfor åpningstiden, husk å ta med pass eller nasjonalt ID-kort.

📍 De foresatte trenger ikke å møte samtidig, eller på det samme pass- og ID-kontoret. De trenger heller ikke bestille time for å gi samtykke.

📍 Når begge foresatte har gitt sitt varige samtykke, kan barnet få fornyet passet eller det nasjonale ID-kortet sitt fram til det er 18 år.

📍 Et varig samtykke kan trekkes tilbake, men et allerede utskrevet pass kan ikke trekkes tilbake.

Advokatfirmaet Shah

7 months 1 week ago

Full frifinnelse.

Vekteren var representert av advokat Javeed Shah 👊

Advokatfirmaet Shah

7 months 1 week ago

Svikten i politi og påtalemyndighet er ille nok. Det hele fortsatte i tingrett og lagmannsrett. Men alle sakens runder i gjenopptakelseskommisjonen er også verdt å merke seg.

Kommisjonen er ment å være en sikkerhetsventil, og skal særlige sikre at uskyldig dømte får en ny sjanse til å prøve saken sin. Det fikk ikke Viggo Kristiansen, før kommisjonen i 2021 med knappest mulig flertall besluttet en gjenopptakelse.

Advokatfirmaet Shah

7 months 1 week ago

Urett begått...

Bedre at 10 skyldige får fri enn en uskyldig blir dømt.

Advokatfirmaet Shah

7 months 2 weeks ago

Advokat Shah forsvarer.

Advokatfirmaet Shah

7 months 3 weeks ago

Sivilombudet: – Uholdbart

Sivilombud Hanne Harlem sier til Nettavisen at hun er kjent med at UDI har svært lang behandlingstid i søknad om familieinnvandringsvisum.

Er det forsvarlig med 17 måneders ventetid som i denne saken?

– På generelt grunnlag er det uholdbart. Særlig når dette er tiden fram til saken er oversendt klageorganet. Det er all grunn til å tro at behandlingstiden for de fleste klagene er i strid med forvaltningsloven, svarer Harlem.

...................... ................... .........................

Vår erfaring er at UDI får til hvis de gidder.
...................... ................... ..........................

Hvor lang tid det tar avhenger veldig av hvilket land og politidistrikt du tilhører. Videre er det politikk mtp hvilken land som skal prioriteres eller ikke. Noen saker blir liggende og støve.

UDI trenger en revolusjon.

Advokatfirmaet Shah

8 months 4 days ago

Det er svært merkelig og prematuert vurdering av politiet. Tenk og hevde noe uten å ha belegg for det.

Advokatfirmaet Shah is at .

8 months 5 days ago

Vi er heldige som har fått advokatfullmektig Vilde Thunes Hordvik med på laget.

Vilde er utdannet ved universitetet i Bergen og skrev master om og problematiserte det passive medvirkningsansvaret innad strafferetten.

Vilde Thunes Hordvik er en engasjert og løsningsorientert fullmektig som vil gi deg en balansert og grundig håndtering av din sak. Hun har stort engasjement for de svakes rettsstilling.

Advokatfirmaet Shah

8 months 6 days ago

Vi ønsker Andrea Nisha Duggal velkommen til oss.

Andrea er en engasjert og dyktig advokatfullmektig som vil stå på for dine rettigheter. Hun startet hos oss den 15 august og er allerede varm i trøya. Hun har deltatt i retten samt hos Utlendingsnemnda. Andrea har øye for detaljer.

Kontaktinfo:
90909494 eller and@advshah.no

Advokatfirmaet Shah

8 months 2 weeks ago

Disse reglene gjelder for elsparkesykler:

Den alminnelige promillegrensen på 0,2 skal gjelde også for ruspåvirket kjøring med små elektriske kjøretøy.

Aldersgrense på 12 år.

Påbud om bruk av hjelm for barn under 15 år.

Små elektriske kjøretøy omklassifiseres fra «sykkel» til «motorvogn».

Straff:
1 1/2 månedslønn,jf. Dom
Oslo tingrett = 15.000 Nok

Advokatfirmaet Shah

8 months 2 weeks ago

Flere advokater mener det er uheldig at Abida Rajas bok kommer samtidig som eksmannen fremdeles etterforskes. Eksmannens advokat minner om at han er uskyldig til det motsatte er bevist.

Advokatfirmaet Shah

8 months 3 weeks ago

Høyesterett konkluderer med at dersom uttalelsen hadde blitt fremsatt mot en voksen, ville den ikke vært straffbar, men ifølge førstevoterende «(...) må det legges betydelig vekt på at både småbarn og ungdommer er sårbare for denne type ytringer som knytter seg til deres etnisitet. Det fremgår videre av Innst. S nr. 270 (2003–2004) punkt 4.5.1 at barn og unge med minoritetsbakgrunn rammes ekstra hardt av rasistiske utsagn. Beskyttelsen av barns personlige integritet var da også noe bakgrunnen for bestemmelsen i Grunnloven § 104 om beskyttelse av barns menneskeverd (...)»

Mindretallet: Vektlegger betydningen av «relativt romslige marginen».

Bra at barn blir beskyttet iallefall.

Advokatfirmaet Shah

8 months 3 weeks ago

Pressemeldingen i sin helhet! Undertegnede viser til den nylige lanseringen av boken til Abida Raja, og den påfølgende mediedekningen som også omtaler min klient (eksmannen). Jeg pleier til vanlig å ikke omtale pågående etterforskingssaker i media, men min klient ønsker å imøtegå de nylige mediehenvendelsene gjennom denne pressmeldingen. Han ønsker ikke å gi noen flere kommentarer utover dette skrivet på nåværende tidspunkt. Min klient ønsker å påpeke at han nekter straffeskyld for partnervold og voldtektsanklager. Han vedkjenner at ekteskapet har hatt sine utfordringer, og at de derfor skilte seg i 2015. Ifølge min klient har han levd i god tro om at Abida giftet seg av fri vilje slik hun selv uttrykte ovenfor han. Derfor er opplysningene om tvangsekteskap noe han ble kjent med først i 2020. Han viser her til et langt ekteskap med Abida, og deres fire barn. Min klient opplever Abida som en ressurssterk kvinne med stort nettverk. Ifølge han er hun omgitt av personer med juridisk bakgrunn og politisk innflytelse. Derfor har han også i dialog med politiet påpekt at han opplever det som uvanlig at Abida anmeldte han fem år etter skilsmissen for forhold han ikke kjenner seg igjen i, og som ikke er dokumentert i noen offentlige instanser utenom påstander. Han påpeker at han har bodd som hennes nabo i de fem påfølgende årene i perioden 2015-2020. Min klient ønsker også å uttrykke at han har stor forståelse for at saken vekker stor medieinteresse. Det er forståelig da boken er forfattet av en som tilhører journalistfellesskapet i medie-Norge, og

Advokatfirmaet Shah

8 months 3 weeks ago

Denne er ryddig. Les hele presemeldingen nederst i saken.

Advokatfirmaet Shah

8 months 3 weeks ago

Dette er bare trist!

Advokatfirmaet Shah

9 months 3 weeks ago

Dette er bra nyheter.

En veldrevet næring ble ødelagt av styringsmaktene.

Advokatfirmaet Shah

9 months 3 weeks ago

#Rømningsforsøk - #undercover-aksjon - 4 siktede - #drap #spenning #forsvarer #advokat

Advokat Shah forsvarer en av de siktede.